Propozycje oraz pytania dotyczące forum.

Propozycje oraz pytania dotyczące forum
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Michał Ruda Śl.
Site Admin
Miejscowość: Ruda śląska
QTH Locator: JO90kh
Znak wywoławczy: 161ML528
Strona www: https://fiatpunto.com.pl
Zawód: Elektroenergetyk
Kontakt:

Propozycje oraz pytania dotyczące forum.

#1 Post autor: Michał Ruda Śl. »

Cześć,

Zachęcam do zadawania pytań i propozycji dotyczących CB-Silesia.pl ! :)

Wizja forum jest taka:
1. Mam zasoby, żeby bez kosztowo uruchomić to forum (obecnie CB-Silesia.pl utrzymuje www.fiatpunto.com.pl z minimalnych rezerw z reklam - dlatego znalazł się budżet na OPenWebRX-a, który w tej konfiguracji to przyzwoite nowe CB-Radio z SSB).
2. Zdaję sobie sprawę, że fora poumierały przez platformy dla leniwych np. grupy na FB, gdzie ciągle są maglowane te same pytania, bez lamentu "BYŁO! SZUKAJ!".
3. Nie zamierzam krzyczeć na tych którzy czegoś nie znaleźli, tylko wskazać im link (o nie! forum elektroda tu nie będzie!).
4. Zobaczymy... jeżeli będzie tu sensowny ruch - na pewno pojawią się googlowskie (mało uciążliwe) reklamy na np. rozwój OpenWebRX-a czy innych projektów dla użytkowników.
5. Jak ktoś udostępni swojego OpenWebRX-a dla CB-Silesia.pl, to wymyśli się jakieś profity np. brak reklam.
6. Jak forum nie będzie cieszyło się zainteresowaniem, to będzie w obecnej formie tak długo jak istnieje www.fiatpunto.com.pl ;)
7. "Wiem, że nic nie wiem" - nie jestem specjalistą od radiotechniki, tylko hobbystą z ograniczonymi zasobami czasowymi. Także też proszę o wyrozumiałość.

Pożyjemy, zobaczymy.
Zachęcam do ciekawych rozważań na temat tego projektu!
73!
ODPOWIEDZ